Roder HTS Structures

Bangunan Perniagaan & Industri

 

Bangunan dan gudang sementara Perniagaan dan Industri RÖDER HTS HÖCKER memberi pelanggan kualiti dan nilai untuk wang yang tiada taranya berbanding bangunan tradisional, tanpa mengurangkan kualiti dan ketahanannya.

Bangunan Perniagaan dan Industri boleh didapati dalam pelbagai kelebaran rentang lega daripada 5.00m – 30.00m dengan ketinggian cucur bumbung daripada 3.50m – 6.20m (lebih lebar, lebih tinggi termasuk beban angin dan salji yang lebih tinggi boleh didapati atas permintaan).

Rangkaian ini adalah struktur kekal, namun boleh dibuka sepenuhnya dan memberi pengguna akhir serta syarikat penyewa penyelesaian ruang tertutup segera untuk pelbagai aplikasi industri dan khusus. Ini termasuk sektor pengedaran, logistik, peruncitan, pameran, pengeluaran, automotif, bilik pameran, ketenteraan, penerbangan, pelabuhan laut dan rekreasi.

Seperti bangunan kekal tradisional, sistem bangunan Perniagaan dan Industri RÖDER HTS HÖCKER boleh direka untuk mematuhi sepenuhnya had beban angin dan salji khusus tapak bagi sesebuah rantau. Namun, tidak seperti kaedah pembinaan tradisional, sistem bangunan inovatif kami menawarkan banyak kelebihan. Ia boleh dipasang dengan pantas, mudah diperluaskan, atau dirobohkan dan dipindahkan sepenuhnya ke lokasi lain dengan gangguan yang minimum kepada operasi perniagaan. Semua ini dapat dilakukan dengan kepantasan  yang tiada tandingan jika dibandingkan dengan kaedah pembinaan tradisional.

Rangkaian luas bangunan Perniagaan dan Industri daripada RÖDER HTS HÖCKER boleh didapati dalam kategori-kategori produk berikut: RANGKAIAN WS, KANOPI, TIDAK BERPENEBAT, BERPENEBAT THERMO dan rangkaian BUMBUNG KELULI.

Struktur-struktur boleh didapati dengan tiga pilihan yang berlainan untuk penutup bumbung; bumbung panel keluli selapis, boleh kembung (cekap tenaga) ‘Thermo’ dan komposit (nilai “U” yang tinggi). Pilihan dinding sisi termasuk, PVC lembut, dinding keluli beralun, dinding panel komposit berpenebat 40mm, 60mm, 80mm dan 100mm sistem dinding kaca.

Selain itu, semua struktur perniagaan dan industri boleh didapati dengan rangkaian komprehensif produk aksesori yang termasuk pintu kakitangan, pintu gulung, pencahayaan, pengagihan kuasa, HV/AC dan banyak lagi.

Ambil langkah seterusnya danhubungi kami beserta keperluan anda hari ini.

Scroll Up