Roder HTS Structures

Khemah Besar RÖDER HTS (GZ)

Amat sesuai untuk acara, hospitaliti, tapak pameran dan gerai, ia boleh didapati dalam pelbagai pilihan reka bentuk dan saiz.

Struktur khemah besar Acara Besar RÖDER HTS memberikan penyelesaian tanpa had bagi semua jenis aplikasi struktur sementara berskala besar dalam keselesaan dan gaya yang terbaik.

Rangkaian luas struktur khemah besar Acara Besar kami boleh didapati dalam pelbagai kelebaran rentang lega daripada 10.00m hingga 60.00m.  Struktur khemah besar Acara Besar dibekalkan dalam banyak bentuk, saiz dan reka bentuk yang berlainan, daripada reka bentuk Kerangka “A” yang biasa hinggalah kepada Bumbung Lengkung, Bersegi Enam, Bersegi Lapan, Bersegi Sepuluh, Bersegi Dua Belas, Berbentuk Bintang, Puncak Tinggi, Gereja Besar, Manhattan dan rangkaian struktur generasi baharu kami yang benar-benar baharu iaitu Hibrid Karbon yang eksklusif di dunia.

Reka bentuk bermodul sepenuhnya sistem khemah besar RÖDER HTS ini membolehkan ruang khemah besar ditambah atau dikurangkan tanpa had dalam jarak 5.00m. Selain itu, rangkaian sistem struktur yang amat mudah disesuaikan ini menggunakan komponen-komponen boleh saling tukar sepenuhnya yang membolehkan struktur standard ditukar dengan mudah dan jimat untuk menggabungkan pelbagai varian struktur khemah besar termasuk bumbung puncak tinggi atau hujung berbentuk istimewa.

Sama seperti semua struktur RÖDER HTS, penggunaan bahan-bahan mentah berkualiti tinggi dari Eropah semata-mata yang termasuk aluminium bergred tinggi dan keluli tergalvani adalah amat penting. Semua komponen kerangka utama khemah besar Acara Besar dikilangkan oleh kami sendiri dengan menggunakan peralatan pengeluaran CNC (kawalan berangka komputer) yang terkini, dan ini memastikan kejuruteraan kepersisan yang terbaik.

Semua struktur khemah besar Acara Besar RÖDER HTS yang biasa dibekalkan dengan penutup PVC putih lut cahaya atau PVC Legap yang dibuat menggunakan bahan PVC terbaharu yang rendah wik, dan putih berkilat serta bersifat penahan api adalah mematuhi piawaian penahan api antarabangsa termasuk DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.

Menggunakan satu atau lebih produk aksesori kami boleh meningkatkan lagi seluruh rangkaian khemah besar Acara Besar daripada RÖDER HTS. Pilih daripada banyak pilihan yang berlainan termasuk pelapik bahagian dalam, dinding ABS padu, sistem dinding kaca, sistem dinding berpenebat, unit pintu masuk dan pintu akses, kanopi pintu atas kepala yang menarik, sistem lantai kaset bersepadu sepenuhnya atau subkerangka keluli dan banyak lagi – semua tawaran ini amat berbaloi untuk wang anda sambil mengubah rupa dan rasa struktur anda.

Ambil langkah seterusnya dan hubungi kami beserta keperluan anda hari ini.

Scroll Up