Roder HTS Structures

Khemah Parti RÖDER HTS (PZ)

Sistem khemah besar Khemah Parti RÖDER HTS telah berkembang menjadi pilihan utama reka bentuk khemah besar bagi syarikat penyewa kelengkapan acara dan di tapak-tapak acara seluruh dunia.  Kejayaan sistem khemah besar Khemah Parti yang dicemburui ramai berpunca daripada ciri-ciri reka bentuknya yang inovatif serta mesra pengguna yang boleh ditemui di seluruh rangkaian ini.

Ciri-ciri reka bentuk ini termasuk komponen-komponen saling boleh tukar sepenuhnya, yang boleh digunakan dalam seluruh pilihan reka bentuk yang berlainan yang terdapat dalam kalangan sistem khemah besar Khemah Parti. Keserasian fungsi komponen-komponen ini membolehkan pengendalian, penyimpanan serta pengangkutan yang mudah. Ia juga memberi pengguna masa pemasangan yang singkat. Dan kesemua ini membuatkan sistem khemah besar Khemah Parti RÖDER HTS ini sistem khemah besar aras permulaan nombor satu.

Khemah besar Khemah Parti boleh didapati dalam pelbagai bentuk dan saiz yang berlainan yang terdapat dalam kelebaran rentang lega 3m / 4m / 5m / 6m / 8m / 9m dan 10m. Sistem khemah besar Khemah Parti dibekalkan dengan ketinggian standard cucur bumbung iaitu 2.30m dan sama seperti semua struktur sementara RÖDER HTS, khemah besar Khemah Parti adalah bermodul sepenuhnya. Oleh itu ia membolehkan khemah ini disambung untuk menghasilkan kepanjangan yang tidak terhad dalam tokokan bahagian bermodul 3.00m & 5.00m.

Untuk menambahkan lagi kefleksibelannya, sistem khemah besar Khemah Parti terdapat dalam sebilangan pilihan reka bentuk yang menarik pandangan; Kerangka “A” Klasik, Bumbung Lengkung, Bumbung Puncak Tinggi, Hujung Limas, Berbilang Sisi dan reka bentuk Penukaran Terpisah 2 & 3 Hala pada ruang bermodul 3.00m dan sistem ROMA pada ruang 5.00m.

Semua komponen kerangka utama dibuat dengan sistem pengilangan kepersisan di Jerman daripada gabungan aluminium tersadur bergred tinggi dan keluli tergalvani “tahan kakisan” celupan panas dari Eropah yang digunakan untuk semua bahagian-bahagian penyambung.  Penutupnya pula dibekalkan menggunakan PVC rendah wik, putih berkilat antikulat, lut cahaya penahan api, atau PVC Legap yang mematuhi piawaian antarabangsa termasuk DIN 4102 B1, BS 5438 / 7837.

Sistem Khemah Parti boleh didapati dengan banyak fungsi dan produk aksesori yang kos efektif bagi melengkapi pilihan struktur Khemah Parti anda. Ini termasuk: dinding kaca atau dinding padu ABS, unit pintu, kanopi atas, tanjakan, sistem lantai kaset bersepadu atau subkerangka keluli dan banyak lagi – semua tawaran ini amat berbaloi untuk wang anda.

Ambil langkah seterusnya dan hubungi kami beserta keperluan anda hari ini.

Scroll Up