Roder HTS Structures

Sistem Struktur Serasi

Dari lahirnya industri penyewaan khemah besar dan acara, syarikat-syarikat penyewa telah dapat memilih, kemudian membeli, jenis reka bentuk khemah besar pilihan mereka daripada berbilang pengilang dagang yang menyediakan pelbagai sistem struktur sementara.

Pada zaman dahulu, sekali syarikat penyewa memilih pembekal pilihan mereka, syarikat penyewa khemah besar menjadi “terikat” dan komited kepada pembekal tersebut semata-mata kerana sistem khemah besar pembekal tersebut tidak serasi dengan sistem daripada pembekal-pembekal lain.

Sebelum ini, syarikat mempunyai dua pilihan yang boleh mereka pilih. Sama ada, terus membeli dan mengekalkan peralatan khemah besar sedia ada mereka daripada pembekal pilihan mereka tanpa kawalan terhadap harga dan masa pengeluaran yang tidak fleksibel, atau pun, memilih pembekal baharu. Ini melibatkan pembelian sistem khemah besar lain sambil berurusan dengan kos yang tinggi yang berkait dengan pelaburan dengan pembekal baharu dan berurusan dengan kekeliruan untuk menyepadukan set komponen yang lain ke dalam inventori sewaan sedia ada syarikat.

Rangkaian produk sistem struktur serasi RÖDER HTS HÖCKER telah direka khusus untuk memberi pengendali penyewaan khemah besar dan acara dari segenap penjuru dunia, pilihan bekalan alternatif untuk dipertimbangkan apabila memikirkan pembelian peralatan khemah besar baharu.

Rangkaian luas sistem struktur serasi kami adalah 100% serasi, terekabentuk sepenuhnya dan tidak dapat dibezakan dari segi struktur daripada rakan saingannya.  Saluran bekalan alternatif ini membolehkan syarikat penyewa khemah besar dan acara membeli alat ganti komponen, ruang sambungan dan struktur lengkap khemah besar yang baharu daripada pembekal yang mereka rasakan boleh memberikan pakej keseluruhan yang terbaik dari segi kualiti produk, masa tunggu penghantaran, dan yang paling penting, harganya.

Sila hubungi RÖDER HTS HÖCKER untuk sebut harga perbandingan alternatif hari ini.

Scroll Up