Roder HTS Structures

Struktur Pagoda

Struktur khemah besar Pagoda RÖDER HTS HÖCKER memberikan cara untuk membina struktur bumbung tegangan yang amat menarik. Beserta dengan sifatnya yang mudah dipasang dan kualiti binaan yang sempurna, siri khemah besar Pagoda memberikan penyelesaian sempurna untuk bermacam-macam aplikasi.

Struktur khemah besar Pagoda boleh didapati dalam pelbagai unit bersaiz segi empat daripada 3.00m hingga 20.00m lebar rentang leganya. Pagoda menghasilkan penyelesaian yang ideal untuk bahagian penyambut tetamu atau boleh digabungkan dengan menggunakan talang hujan bersepadu, yang membolehkan pembentukan berbilang konfigurasi yang meningkatkan impak visual sebarang acara di mana jua lokasinya.

RÖDER HTS HÖCKER membuat lima jenis struktur khemah besar pagoda:

Pagoda NIZZA menggunakan profil 3 saluran (63/63/2mm) yang ringan untuk kerangkanya. Sistem ini menggunakan tiang tegar biasa, yang menampilkan “bolt mudah masuk” untuk menyambungkan ke kasau lintang cucur bumbung. Pagoda NIZZA juga menampilkan peranti penjejak cangkuk untuk pemasangan yang pantas dan mudah bagi penutup bumbung.

Struktur Pagoda LONDON menggunakan profil 3 saluran (94/48/3mm) yang lebih besar dan tegap untuk kerangka utamanya dan dibekalkan dengan perakuan beban angin 80km/j. Pagoda LONDON boleh didapati dalam unit bersaiz 3.00m, 4.00m, 5,00m dan 6.00m dan menampilkan sistem “kaki boleh lipat” bersepadu yang benar-benar baharu. Ia memudahkan pemasangan dengan tenaga manusia yang minimum – pilihan yang ideal untuk syarikat penyewa khemah di seluruh dunia.

 

Rangkaian khemah besar Pagoda BESAR merangkumi saiz daripada 8.00m, 10.00m, 12.00m, 15,00m serta 20.00m dan boleh didapati dalam ketinggian cucur bumbung 2.40m dan 3.00m.  Struktur sofistikated ini memberikan suasana yang sempurna untuk pelbagai fungsi, daripada pintu masuk yang menarik, bahagian penyambut tetamu terpisah atau bergabung dalam berbilang konfigurasi, tidak hairanlah mengapa LARGE Pagoda menjadi kegemaran banyak pelanggan di seluruh dunia.

Semua struktur pagoda dibekalkan sebagai kerangka dan dilengkapi dengan penutup putih standard. Rangkaian ini boleh dipertingkatkan lagi dengan menambah satu atau lebih produk aksesori pagoda yang termasuk dinding kaca atau padu, unit pintu, kanopi atas, sistem lantai bersepadu, pelapik bahagian dalam dan banyak lagi.

Ambil langkah seterusnya danhubungi kami beserta keperluan anda hari ini.

Scroll Up