Roder HTS Structures

Struktur SIRI F HOECKER

Sistem struktur khemah besar SIRI F HOECKER memberikan kerangka untuk kejayaan anda.  Sistem struktur sementara SIRI F yang amat serba guna namun inovatif ini telah berkembang menjadi salah satu daripada jenis struktur rentang lega yang terkemuka dalam kelasnya.

Sejarah yang lama ini serta penambahbaikan yang berterusan telah membolehkan sistem khemah SIRI F menjadi struktur pilihan utama bagi banyak syarikat penganjur acara dan pameran terkemuka dunia. Hari ini, rangkaian SIRI F boleh didapati dalam pelbagai bentuk, reka bentuk dan gabungan yang membolehkan sistem ini memenuhi permintaan pasaran yang sentiasa berubah-ubah.

Struktur SIRI F boleh didapati dalam pelbagai bentuk bermodul dan saiz daripada 10.00m – 60.00m dalam lebar rentang lega, dengan berbilang ketinggian cucur bumbung daripada 2.66m – 6.00m. Sama ada anda memerlukan struktur berkerangka “A” yang biasa atau kasau berlengkung, struktur berbilang sisi atau berpuncak tinggi, anda akan temui penyelesaian anda dalam rangkaian SIRI F ini.

Sama seperti semua struktur HOECKER, sistem khemah SIRI F, dibuat mengikut kawalan kualiti yang ketat dan menggunakan teknik pembuatan CNC (Kawalan Berangka Komputer) yang paling moden dan canggih untuk zamannya.  Semua komponen struktur dibuat menggunakan hanya bahan-bahan dari Eropah yang memberikan produk siap yang tahan lama, bertaraf dunia serta berkualiti tinggi. Ia juga dibuat agar sempurna dan tahan lama.

Semua struktur rentang lega SIRI F HOECKER boleh ditingkatkan lagi melalui penyepaduan dengan satu atau lebih produk-produk aksesori kami yang mesra pengguna dan kos efektif. Ini termasuk: bumbung puncak tinggi, bahagian bumbung dan gabel tanpa halangan, sistem dinding keras ABS dan dinding kaca, unit pintu tunggal dan kembar, sistem lantai berkerangka subkeluli atau kaset, pencahayaan, pelapik dan banyak lagi.

Ambil langkah seterusnya dan hubungi kami beserta keperluan anda hari ini.

Scroll Up