Roder HTS Structures

SEWAAN & JUALAN – Bangunan Industri

RÖDER HTS HÖCKER menjadi pemimpin dalam reka bentuk, pembekalan dan pemasangan gudang dan bangunan sementara untuk kegunaan kekal dan separa kekal.

Tersedia untuk sewa jangka panjang dan pembelian serta-merta di peringkat global, rangkaian bangunan sementara bermodul kami yang inovatif memberi pelanggan penyelesaian ruang bertutup segera yang sesuai untuk bermacam-macam aplikasi industri dan khusus. Ini termasuk: gudang sementara umum, kemudahan logistik dan pengagihan, kurungan pemulihan, kilang, ruang jualan runcit, bilik pameran, penerbangan, pelabuhan, ketenteraan dan kemudahan rekreasi.

Bangunan Perniagaan dan Industri memberikan kualiti, keserbagunaan dan nilai untuk wang yang tiada tandingan jika dibandingkan dengan binaan tradisional.  Ia boleh dipasang, diperluaskan, dirobohkan atau dipindahkan dengan gangguan yang minimum dan kepantasan pembinaan yang tiada taranya berbanding kaedah pembinaan tradisional.

Struktur standard boleh didapati dalam kelebaran rentang lega 5.00m, 7.50m, 10.00m, 12.50m, 15.00m, 17.50, 20.00m, 25.00m, 25.00m dan 30.00m dengan ketinggian cucur bumbung standard iaitu 3.20, 4.20m, 5,20m dan 6.20m (kelebaran dan ketinggian cucur bumbung yang lain boleh didapati atas permintaan). Bangunan boleh didapati dalam kedua-dua versi tidak berpenebat dan berpenebat yang digabungkan dengan pelbagai komponen aksesori pilihan.

Menyediakan sumber pemasangan dan pengurusan projek yang berpengalaman jika diperlukan oleh pelanggan kami melengkapkan lagi rangkaian luas struktur kami. Daripada pembekalan seorang juruteknik pemasangan hinggalah kepada penyediaan perkhidmatan pengurusan projek yang lengkap yang bertindak sebagai ketua kontraktor, kakitangan pembinaan kami yang berpengalaman akan bekerja dengan pasukan anda sepanjang tempoh projek bagi memastikan pelanggan benar-benar berpuas hati dan projek benar-benar berjaya.

Sila hubungi RÖDER HTS HÖCKER hari ini bagi membincangkan projek anda yang seterusnya.

Scroll Up